Over ons

Welkom bij Capoeira-Nederland.nl, dé bron voor alles wat te maken heeft met de boeiende en energieke wereld van capoeira in Nederland. Wij zijn gepassioneerde beoefenaars en liefhebbers van deze unieke Braziliaanse vechtkunst en hebben deze website gecreëerd met als doel de capoeiragemeenschap in Nederland te versterken.

Onze missies

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het bevorderen van de kunst van capoeira door een platform te bieden waar enthousiastelingen, zowel nieuwkomers als ervaren beoefenaars, de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Of je nu op zoek bent naar een capoeiraschool bij jou in de buurt, meer wilt weten over de geschiedenis van de sport, of op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen, Capoeira-Nederland.nl is jouw centrale hub.

Wat kun je vinden op onze website?

Overzicht van locaties om capoeira te beoefenen

Ontdek capoeira in jouw regio! Ons uitgebreide register van capoeirascholen in Nederland stelt je in staat om gemakkelijk een school te vinden waar je de kunst kunt beoefenen en je vaardigheden kunt ontwikkelen. Of je nu een beginner bent of al jarenlang capoeira beoefent, er is altijd een school in de buurt waar je je thuis zult voelen.

Informatie over capoeira

Leer meer over de rijke geschiedenis en cultuur van capoeira. Op onze website vind je nuttige informatie over de oorsprong van de sport, de muziek en instrumenten die ermee verbonden zijn, en de unieke kenmerken die capoeira tot een van de meest intrigerende vechtsporten ter wereld maken.

Laatste ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, evenementen en inspirerende verhalen in de capoeirawereld. Onze blogs bieden diepgaande inzichten, tips voor training en interviews met ervaren beoefenaars om je te helpen je capoeira-reis te verrijken.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Capoeira-Nederland.nl is trots onderdeel te zijn van het grotere geheel van Vechtsport-Nederland.nl. Als overkoepelend platform voor verschillende vechtsporten streven we ernaar om de passie voor zelfverbetering, discipline en respect te delen die inherent is aan deze disciplines.

Andere sites: